Alen Gray

Nickname: Rico

Ras: Blauwe Rus

Geboortedatum: 14-07-2016

Alen zijn roepnaam is Rico. Toen hij bij ons kwam wonen in december was er die avond een bokwedstrijd op tv met Rico Verhoeven, de kater was gefascineerd naar het beeld aan het kijken waar we vreselijk om moesten lachen. Tijdens de bokswedstrijd heeft deze kater dan ook de roepnaam Rico gekregen.

De in Rusland gefokte kater is heel bijzonder voor ons. We waren al lang opzoek naar een kater die ons aansprak, na het zien van Rico waren we opslag verliefd! Zijn fraaie profiel, en zijn goed gebouwde lichaam en last but not least zijn lieve karakter deed ons smelten.

We zijn in de jeugdklasse begonnen met showen om hem aan de show te wennen. Op de kattenshow heeft Rico in de jeugdklasse altijd U1 gehaald en is meerdere malen BIS (best in show) geworden. Rico mag nu gaan showen in de open klasse. Zijn eerste CAC’s zijn al binnen.

Rico draagt het blue point gen en zal ook zijn medewerking verlenen aan het fokken van het (nog niet erkende) ras de blue point rus. De kater heeft inmiddels al bewezen nakomelingen. Rico staat beperkt ter beschikking voor buitendekkingen.

Start typing and press Enter to search